Пташині сім'ї

Породи дикої індички - види | Опис | Поведінка | Середовище існування

Pin
Send
Share
Send
Send


Існує кілька порід диких індичок, які отримують популярність протягом усього часу завдяки своїй унікальній характеристиці, поведінці, продуктивності та цінностям. У цій статті я збираюся дати огляд диких порід індички.

Дикі породи індички

Дика індичка (Meleagris gallopavo) - птах високогірних птахів, який походить із Північної Америки, один із усіх двох існуючих видів індичок і найважчий представник різноманітних Галліформ.

Це подібний вид, оскільки домашня індичка, яка спочатку була виведена з південного мексиканського підтипу неприборканої індички (не пов’язаної з ними окулярованої індички).

Незважаючи на те, що індичка походить із Північної Америки, індичка, швидше за все, отримала свій титул завдяки одомашненій селекції, яка імпортується до Великобританії на кораблях, що прямують з Леванта через Іспанію.

Британці того часу через цей факт пов'язали дику індичку з нацією Туреччина і титул переважає.

Альтернативна ідея стверджує, що одна інша птах, цесарка, родом з Мадагаскару, запущена в Англію турецькими роздрібними торговцями, була унікальним запасом, і що період часу англійські колонізатори, знаючи всі попередні види, перенесли цей період у птах Нового Світу.

Дика індичка породи Підвид

Існують делікатні варіації забарвлення, середовища існування та звичок абсолютно різних підвидів порід дикої індички. Шість підвидів порід дикої індички:

1. Дика індичка Гулда (M. g. Mexicana)

Родом з центральних долин до північних гір Мексики та найпівденніших компонентів Арізони та Нью-Мексико.

Дикі індики Гулда ретельно охороняються і контролюються. Вперше підвид був описаний в 1856 році.

Вони існують у невеликій кількості в США, проте значні в північно-західних районах Мексики.

На півдні Арізони оселився маленький мешканець. Гулд - найбільший із шести підвидів.

У них довгі ноги, більші фути і довше пір’я хвоста. Основними кольорами пір’я статури є мідний та зеленувато-золотий. Цей підвид тісно охороняється через свою хитливу природу і загрожує стійкістю.

2. Південно-мексиканська дика індичка (M. g. Gallopavo)

Південно-мексиканська дика індичка враховується як номінальний підвид, так і той, якого немає в США чи Канаді.

У центральній Мексиці археологічні кістки M. gallopavo були розпізнані на веб-сайтах, що стосуються 800-100 рр. До н.

Неясно, чи символізують ці ранні зразки диких чи домашніх людей, однак домашні індики, здавалося б, були створені в центральній Мексиці первинною половиною Основного інтервалу (близько 200-1000 р. Н. Е.).

Пізньокласичні (300 до н. Е. 100 р. Н. Е.) Перебування індички, визнані на археологічних розкопках Ель-Мірадора (Петен, Гватемала), символізують найдавніший доказ експорту південно-мексиканської дикої індички (Meleagris gallopavo gallopavo) до традиційного світу майя.

Південно-мексиканський дикий підвид, M. g. gallopavo, були одомашнені як у Мексиці, так і докласичними народами в Мезоамериці, давши початок домашній індичці (M. g. domesticus).

Іспанці знову ввели цей приручений підвид до Європи разом із ними в середині 16 століття; з Іспанії вона розгортається до Франції, а згодом і до Британії як тварина на господарському подвір’ї, часто перетворюючись на центральний бенкет для заможних людей.

До 1620 року часто було достатньо для того, щоб поселенці-паломники Массачусетсу могли доставляти з собою індиків з Англії, не підозрюючи, що у неї є більший закритий родич, який вже займає ліси Массачусетсу.

Це, без сумніву, один з найменших підвидів, і його найкраще ідентифікувати іспанською мовою з назви ацтеків, гуажолоте.

З 2010 року цей підвид дикої індички вважається критично зникаючим.

3. Дика індичка Ріо-Гранде (M. g. Intermedia)

Дика індичка Ріо-Гранде розповсюджується від Техасу до Оклахоми, Канзасу, Нью-Мексико, Колорадо, Орегона, Юти і була запущена в центральну та західну Каліфорнію, крім компонентів деяких північно-східних штатів.

Порода диких індичок Ріо-Гранде була додатково запущена на Гаваї в кінці 1950-х. Оцінки мешканців цього підвиду складають близько 1 000 000.

Цей підвид, що є вихідцем із центральних рівнинних штатів, був вперше описаний в 1879 році і має порівняно довгі ноги, вищі з урахуванням середовища існування прерій.

Пір’я його тіла, як правило, мають зелено-мідний блиск. Інформація про хвіст і знову зменшені пір’я є забарвленням до дуже м’якого забарвлення.

Місцем його проживання є ділянки щіток після потоків, річок або мескітів, соснових та чагарникових дубових лісів. Туреччина в Ріо-Гранде - статова.

4. Східна дика індичка (Meleagris gallopavo silvestris)

З цим підвидом індички європейці вперше стикалися в дикій природі: пуританами, засновниками Джеймстауна, голландцями, які жили в Нью-Йорку, і акадянами.

Його варіація, без сумніву, є одним з найбільших з усіх підвидів, маскуючи всю вашу японську половину США від Мейну на півночі до північної Флориди і збільшуючись аж на захід від Міннесоти, штат Іллінойс, і до Міссурі.

У Канаді вона варіюється від Південно-Східної Манітоби, Онтаріо, Південно-Західного Квебеку (разом із Понтіаком, Квебеком та зменшеною половиною сейсмічної зони Західного Квебеку) та морських провінцій.

Кількість від 5,1 до 5,3 млн. Птахів. Їх вперше назвали `` лісовою індичкою '' в 1817 році і вони можуть виростати до 4 футів (1,2 м) у висоту.

Верхні чохли хвоста наконені каштаново-коричневим. Самці можуть досягати ваги 14 кг.

На східну дику індичку ретельно полюють у межах японської Америки, і це, мабуть, найпопулярніший підвид дикої індички.

5. Дика індичка осцеола або дика індичка Флорида (M. g. Osceola)

Найпоширеніший на півострові Флорида, кількість від 80 000 до 100 000 птахів. Цю курку називають відомим вождем семінолів Осцеолою, і вперше вона була описана в 1890 році.

Це менше і темніше, ніж японська дика індичка. Пір’я крил дуже темні, з меншими кількостями білих загороджень, що спостерігаються на різних підвидах.

Пір’я їх загальної статури мають райдужне зелено-фіолетове забарвлення. Вони, як правило, присутні в кущових ділянках пальмето і рідко поблизу боліт, місце здобичі земноводних значне. Індички-осеоли - найменший підвид вагою від 16 до 18 кілограм (7 - 8 кг).

6. Дика індичка Мерріам (M. g. Merriami)

Дика індичка Мерріам розповсюджується через Скелясті гори та сусідні прерії Вайомінгу, Монтани та Південної Дакоти, на додаток до великої кількості надмірної нації в Нью-Мексико, Арізоні, півдні Юти та Навахо Нації, кількість яких становить 334 460 до 344 460 птахів. Підвид додатково запущений в Орегон.

Попередні випуски індиків Мерріам в 1961 році призвели до встановлення залишків мешканців індичок Мерріам вздовж східного схилу гори. Худ та чиста імміграція індиків з Айдахо створили зграї Мерріам поряд з японською межею Орегону.

Дикі індики Мерріам живуть у соснових та гірських районах пондерози. Підвид був названий в 1900 році на честь Клінтон Харт Мерріам, головного керівника Органічного дослідження США.

Хвіст і зменшені пір'я знову мають білі ідеї та фіолетові та бронзові відблиски.

Дикі породи індички Опис

Взрослі дикі індики мають довгі червоно-жовті до сірувато-зелені ноги.

Дикі індички породи тіло пір’я, як правило, чорнувато-темнуваті, загалом сіро-коричневі загальні з мідним блиском, що перетворюється на дорослих самців.

У дорослих чоловіків, відомих як томи чи гобліри, на горлі та шиї є велика, без пір’я, рудувата голова, червоне горло та рожеві плетінки.

Верхівка має м’ясисті нарости, відомі як карункули. Неповнолітніх чоловіків називають джейками; відмінність між дорослим самцем та неповнолітньою полягає в тому, що у джейка дуже коротка борода, а у хвостового віяла довше пір’я в центрі.

Дика індичка, що виростає, породжує пір’я хвостового віяла самця, може бути однакового розміру. Коли чоловіки збуджуються, м’ясний клапоть на рахунку-фактурі розширюється, і це, плетінки та голі пори та шкіра верхівки та шиї виростають, наповнені кров’ю, майже приховуючи очі та рахунок. Довгий м’ясистий предмет над дзьобом самця називається снудом.

Кожна стопа має три пальці у вході, з коротшим, повернутим назад носом; самці мають шпору за кожною з опущених ніг.
Самці індиків мають розширений, темнуватий, віялоподібний хвіст і блискучі бронзові крила. Як і у багатьох різних видів галіфів, індики демонструють міцний статевий диморфізм.

Порода диких індичок у самців значно більша за жіночу, а на його пір’ї є ділянки червоного, фіолетового, недосвідченого, мідного, бронзового та золотого райдужних кольорів.

Передня залоза (уропігіальна залоза) може бути більшою у індиків-самців порівняно з жіночими. На відміну від переважної більшості різних птахів, вони колонізовані невідомими бактеріями (Corynebacterium uropygiale).

Самки, відомі як кури, мають пір’я, які можуть бути більш тьмяними загальними, в коричневих і сірих відтінках. Паразити можуть не цікавити забарвлення кожної статі; у чоловіків забарвлення може діяти як ознака доброго самопочуття. Перші пір’я крила мають білі смужки. У індиків від 5000 до 6000 пір’я.
Пір’я хвоста однакового розміру у дорослих, абсолютно різної довжини у неповнолітніх.

Самці зазвичай мають "бороду", пучок грубих волосся (змінене пір'я), що піднімаються від середини грудей. Борода звичайна розміром 230 мм (9,1 дюйма).

У деяких популяціях 10-20% самок мають бороду, часто коротшу і тоншу, ніж у самців.
Дорослий самець (або "том") зазвичай важить від 5 до 11 кг (11-24 фунтів) і має розміри 100-125 см (39-49 дюймів).

Жінка для дорослих (або "курка") часто набагато менша - 2,5-5,4 кг (5,5-11,9 фунтів) і довжиною від 76 до 95 см (30 до 37 дюймів).

За два гігантських дослідження загальна вага дорослих чоловіків становить 7,6 кг (17 фунтів), а загальна вага дорослих самок - 4,26 кг (9,4 фунтів).

Крила порівняно маленькі, як це характерно для галліформного порядку, а розмах крил становить від 1,25 до 1,44 м (від чотирьох футів від 1 до чотирьох футів 9 дюймів).

Хорда крила - просто від 20 до 21 чотирьох см (від 7,9 до восьми футів).

Купюра може бути порівняно невеликою, оскільки дорослі мають розмір від 2 до 3,2 см (0,79 до 1,26 дюйма).

Тарз дикої індички довгий і довговічний, розміром від 9,7 до 19,1 см (від 3 до 7,5 дюймів). Хвіст може бути порівняно довгим, починаючи від 24,5 до 50,5 см (9,6 до 19,9 дюйма).
Дикі індички рекордно великого розміру, засновані на загальнонаціональній федерації дикої індички, важили 16,85 кг (37,1 фунта), а дані про індиків-томів важили понад 13 кг (30 фунтів) незвичні, проте не рідкість.

Хоча він часто трохи легший за водоплавних птахів, після лебедя-трубача (Cygnus buccinator), індичка має друге за вагою найбільше серед усіх північноамериканських курей.

Трапляється загальна маса, кілька різних птахів на континенті, а також американський білий пелікан (Pelecanus erythrorhynchos), тундровий лебідь (Cygnus columbianus columbianus) і дуже рідкісний каліфорнійський кондор (Gymnogyps californianus) та коклюш (Grus americana) ) перевершують масу на увазі індиків.

Дика індичка породи Хабітат

Породи дикої індички бажають листяних порід та змішаних хвойно-твердих лісів з розрізненими отворами, схожими на пасовища, поля, сади та сезонні болота.

Вони, мабуть, можуть пристосуватися до будь-якої щільної місцевої групи рослин, якщо захист та отвори є широко доступними.

Відкритий, зрілий ліс з широким спектром вкраплення деревних порід здається найбільш популярним. На північному сході Північної Америки індики найбільш рясні в деревині листяних порід дуба-гікорі (Quercus-Carya) та лісах рожевого дуба (Quercus rubra), бука (Fagus grandifolia), вишні (Prunus serotina) та білого ясена (Fraxinus) американа).

Найбільші ареали для індиків в межах прибережної рівнини та району П’ємонт мають поселення просік, ферм та плантацій з найпопулярнішим середовищем існування поряд з головними річками та на болотах кипарисів (Taxodium distichum) та тупело (Nyssa sylvatica).

На Аппалачських і Камберлендських плато птахи займають змішаний ліс дубів і сосен на південних і західних схилах, додатково гікори з різними підлісками.

Лисий кипарис та цукерка (Liquidambar styraciflua) болота s. Флорида; додатково твердих порід кліфтонії (вересу) та дуба на півночі центральної Флориди.

Lykes Fisheating Creek простір с. У Флориді до 51% кипарису, 12% гамаків з твердих порід дерева, 17% галявин з коротких трав із віддаленим дубом (Quercus virginiana); гніздування в сусідніх преріях.

Автентичним середовищем існування тут була переважно довголиста сосна (Pinus palustris) з дубом індички (Quercus laevis) та сосна соснова (Pinus caribaea) «плоскі ліси», які зараз переважно змінені плантаціями соснової сосни.

Дика індичка породжує поведінку

Політ

Незалежно від їх ваги, дикі індики, не схожі на своїх одомашнених побратимів, є спритними, швидкими летчиками. У найкращих місцях проживання у відкритих лісистих або лісистих луках вони могли пролетіти під покривом і виявити сідала. Вони часто пролітають біля дна не більше 400 м (1/4 милі).
Дикі індики мають чудовий зір, однак їхні фантазійні та прозорливі ввечері можуть бути дуже поганими.

Вони не побачать хижака, поки не пізно. У сутінках більшість індиків прямують до деревини і ефективно лежать на дні аж 16 метрів: там спати безпечніше в кількості, ніж загроза хижакам, які полюють до вечора.

В результаті дикі індики не мігрують, в більш снігових компонентах середовища існування виду, як Північний Схід, Скелясті гори, велика частина Канади та Середній Захід, надзвичайно важливо, щоб цю курку навчили обирати гігантські деревини хвойних порід. місце, яке вони полетять на гілки і захистять від хуртовин.

Дика індичка породжує вокалізації

У індиків є безліч вокалізацій: «з’їдає», «клакає», «путає», «муркоче», «кричить», «вирізує», «скиглить», «цокає» та «киє-ки». Ранньою весною чоловіки старше 1-річного віку (загальновідомі як з'їдачі або томи) і, часто в меншій мірі, чоловіки молодше 1-річного віку (загальновідомі як джейки) з'їдають, щоб повідомити про свою присутність жінкам і чоловіки-конкуренти.

Дика індичка породжує корм

Дикі породи індиків є всеїдними, видобувають їжу на дні або плетуться чагарники та дрібну деревину для годування.

Вони люблять споживати жолуді, горіхи та різну важку щоглу з різноманітної деревини, а також ліщину, каштан, гікорію та пініон, а також різноманітні насіння, ягоди, схожі на ялівець та мучницю, коріння та жуків.

Індики також часто пожирають земноводних та дрібних плазунів, схожих на ящірок та маленьких змій. Помічено, що птахи споживають помилок, ягід та насіння.

Дикі індики, як правило, харчуються на пасовищах для корів, зазвичай переходять на кормові годівниці для кур, і після врожаю надають перевагу посівам, щоб очистити насіння на дні.

Індиків додатково ідентифікують для поїдання всіх видів трав.
Населення Туреччини може досягти гігантської чисельності на невеликих територіях завдяки своїй майстерності добувати кілька видів їжі.

Ранній ранок та пізній день - це визначені випадки споживання.

Соціальне будівництво та спаровування

Самці полігамні, спарюються з такою кількістю курей. Самці диких індиків демонструють для самок, надуваючи пір’я, розправляючи хвости і перетягуючи крила.

Ці звички в основному відомі як напір. Їх голови та шиї блискуче пофарбовані в рожевий, білий та синій кольори.

Колір може змінюватися в залежності від індички, при цьому стабільна біла голова і шия, мабуть, найбільш збуджені.

Вони використовують балаканину, барабан / бум і плювання як показники соціального домінування і для залучення жінок.

Сватання починається з березня та квітня, тобто, коли індиків, тим не менше, збирають у зимові райони.
Самців також можна побачити, як вони залицяються в командах, як правило, з домінуючим самцем, який роз'їдає, розводячи пір’я хвоста (базікаючи), барабанячи / бурчачи та плюваючи.

Під час досліджень звичайний домінантний самець, який залицявся у складі пари самців, породив шість зайвих яєць, ніж самці, які залицялися поодинці.

Генетична оцінка пар самців, які залицяються, виявляє, що вони закриті члени сім'ї, причому половина їх генетичних матеріалів є подібними.

Спекуляції, пов’язані із залицяннями команди, полягають у тому, що набагато менш домінуючий самець мав би більшу ймовірність передачі разом із спільними генетичними матеріалами, ніж якщо б він сватався сам.
Коли спарювання завершено, самки шукають веб-сайти для гніздування.

Гнізда - це неглибокі забруднення, заглиблені деревною рослинністю.

Кури кладуть кладку 10-14 яєць, часто по одній на день.

Яйця інкубують щонайменше 28 днів. Пташенята є докосовими та однорідними, залишаючи гніздо приблизно через 12-24 години.

Дика індичка породжує ареал та мешканців

Дика індичка в США в 1957 р. Варіювалась від Арізони до південно-східної Оклахоми і звідти через Теннессі, Західну Вірджинію та Нью-Йорк, а також на південь до Флориди та Техасу.

Раніше вона сягала півночі та південного сходу Південної Дакоти, півдня Вісконсіна, півдня Онтаріо та південного заходу штату Мен.

A.O.U. Рекомендації додатково описують скам’янілості вищого пліоцену в Канзасі, а скам’янілості плейстоцену від Нью-Мексико до Пенсільванії та Флориди.

Каліфорнійська індичка, Meleagris california, - вимерлий вид індички, корінний в плейстоцені та ранньому голоцені Каліфорнії. У минулому він вимер близько 10 000 років.

Нинішні мешканці каліфорнійської дикої індички походять від диких птахів, знову впроваджених у 1960-70-х роках з різних районів мисливськими офіцерами.

Вони розповсюдились після 2000 р., Щоб стати регулярним видовищем у Східному затоці до 2015 року.

Джерело

Перегляньте відео: Как приготовить вкусный борщ. ПОЛЕЗНАЯ ПРОГРАММА. Выпуск 111 (Квітня 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send