Пташині сім'ї

Факти європейської оселедцевої (Larus argentatus)

Pin
Send
Share
Send
Send


Чайка європейська оселедець, наукова назва Larus argentatus це велика чайка, яка довжиною до 66 см або 26 дюймів у довжину у своїй рівнинній, гладкій та тонкій формі тіла. Колись вона була однією з найвідоміших серед усіх квітів на узбережжі Західної Європи.

Європейська чайка-оселедець охоплює Північну Європу, Західну Європу, Центральну Європу, Східну Європу, Скандинавію та країни Балтії.

Деякі європейські чайки-оселедці, особливо ті, що мешкають у холодних регіонах, взимку мігрують далі на південь, але багато з них постійно мешкають, напр.

В Ірландії, Великобританії, Ісландії чи на узбережжі Північного моря вони їдять різноманітну їжу, включаючи рибу, ракоподібних та мертвих тварин, а також деякі рослини.

Останніми роками чисельність європейської оселедцевої чайки, мабуть, постраждала, можливо, через зменшення популяції риб та конкуренції, вони змогли вижити в пристосованих до людини регіонах, і їх часто бачать у містах, оскільки вони виконують роль вівтарів.

Опис

Чайка європейської оселедця має висоту 60-67 см (24-226 дюймів) і важить 1050-1,525 г (2,315-3,362 фунтів), а самка 55-62 см (22-24 дюйма) і важить 710-1,100 г (1,57-). 2,43 фунтів).

Крила банки можуть коливатися від 125 до 155 см (49 до 61 дюймів).

За стандартними вимірами шнур крила становить від 38 до 48 см (15 до 19 дюймів), купюра від 4,4 до 6,5 см (1,7 від 2,6 дюйма), а тарс від 5,3 до 7,5 см (від 2,1 до 3,0 дюйма).

Племінна європейська оселедцева чайка має дорослі сірі спинки і верхні крила, а також білі голови та під частинами. Крила відомі як “дзеркала” з білими плямами.

Купюра європейської оселедцевої чайки забруднена червоним кольором, а біля блідих очей видно кільце жовтої шкіри.

Ноги зазвичай рожеві у будь-якому віці, але можуть мати жовтий колір, особливо у балтійського населення, яке раніше вважалося окремим підвидом “L.A. omissus ”. У дорослих, що не мають захисту, на голові та шиї є смуги коричневого кольору.

Самка європейської чайки оселедця ідентична на всіх стадіях розвитку, але дорослі самці часто більші.

Неповнолітня та першозимова європейська оселедцева чайка переважно темно-коричнева, має темні куртки та очі. Другий зимовий птах має білу частину і нижню частину з менш вражаючими, а спина сіра.

Люди третьої зими схожі на дорослих, але деякі особливості недозрілих птахів, такі як коричневе пір’я на крилах і темні позначки купюр, тримаються.

Європейська оселедцева чайка досягає дорослого оперення і досягає статевої зрілості у середньому у віці чотирьох років.

Голоси

Їх гучна, усміхнена поза добре відома в Північній півкулі, і її часто розглядають як символ узбережжя в таких країнах, як Великобританія.

Є також дзвінок тривоги Yelping та дзвінок низького рівня брокера з Європейської оселедцевої галлії.

Європейська чайка-оселедець випромінює характерний, повторюваний, високий "погляд" своїми жестами, що похитують голову, випрошуючи чи благаючи їх увагу. У міських районах дорослі стада також проявляють таку поведінку, коли їх годує людина.

Поведінка

Зграя європейської оселедцевої птиці має спокійний порядок качки, заснований на розмірах, агресії та фізичній силі.

Дорослі самці, як правило, домінують над самками та неповнолітніми у суперечках щодо годування та межі, тоді як дорослі самки, як правило, домінують при виборі місць гніздування.

Спілкування між цими птахами є складним і високорозвиненим - використовуючи як дзвінок, так і мову тіла. Найбільш очевидним є сенс вислуховування попереджень глухим.

Їх дитяче попередження звучить майже як маленький собачий гавкіт. Якщо небезпека вимкнена, кора повторюється, а якщо занадто близько - попередження три швидкі кори. Якщо пташеня «заземлений», птах стає більшим, щоб залякати загрозу.

Якщо присутні інші дорослі птахи, вони допоможуть таким же чином. Наприклад, на людину з собакою (або будь-кого, хто дрімає) може напасти багато дорослих птахів, навіть якщо лише леопард знаходиться в небезпеці.

Попереджувальні звуки європейської чайки-оселедця сильно відрізняються від літаючого птаха до повноцінного пташиного ривка. Всі види чайок, здається, є «загальним попереджувальним словом» для всіх інших чайок.

Крик європейської оселедцевої чайки - це мова спілкування, яка не викликає сумнівів. Він обмежений теперішнім часом, але включає складні речі, такі як "йди за мною".

Два однакові голоси можуть мати дуже різні (часом протилежні) значення. Наприклад, це залежить від положення голови, тіла, крил та хвоста відносно один одного та землі.

На відміну від багатьох птахів-акул, європейська чайка-оселедець не вступає в соціальну гармонію і зводить фізичний контакт між особинами до мінімуму.

Поза стосунками чоловіка / жінки та батьків / курчат кожна дівчина намагається дотримуватися поважну "безпечну дистанцію" від інших у своєму роді. Однак птицю слід вважати соціальною птицею, яка не любить бути самотньою і бореться в основному на їжу або для збереження своїх яєць та телят.

Якщо кілька птахів виявляють шматок їжі, вони часто розкривають крила (разом із словом), щоб пропагувати, що "ця їжа моя", спочатку висадившись із шматочком їжі.

Цьому часто протиставляють інші кулі, і під час короткого польоту третій птах може схопити їжу, як обоє сперечаються.

Однак, якщо їжі надто багато, особливо у “небезпечному місці” (наприклад, на задньому дворі високого залу), птах, який виявив її, викличе ще одну жовч (будь-якого виду).

Перший птах може наважитися приземлитися, але чекає перед їжею; Інші відчувають безпечну посадку, і вони їдять.

Якщо більший банкет знайдено в безпечному місці, він виявляє, що жовч називає його іншим жовчем, але негайно починає їсти.

Висновок полягає в тому, що якщо птах отримує більше їжі, ніж може з’їсти, вона ділиться їжею з іншими квітами.

Взимку на землі видно великі зграї (без снігу) (особливо в сільському господарстві чи на траві), особливо якщо вміст вологи високий у ступені поля. На перший погляд здається, що птахи просто стоять там, але потім з’являються більше, рухаються лише їхні тіла.

Ні; Птахи насправді топчуть ґрунт, мабуть, тому, що черв’ячні черв’яки поширюються по поверхні ґрунту.

На початку весни та наприкінці осені багато чайок оселедців забезпечують велику кількість їжі креветкам, але це дуже доречні птахи, які вважають, що мають багато джерел їжі.

Наприклад, у південній Скандинавії та на півночі Німеччини цей вид останнім часом став найпоширенішим серед усіх щік, і більша частина зростання відбулася в міських або приміських умовах.

Значними порціями звичайні чайки з чорною спиною (L. marinas) були поширені приблизно в 1900 році, але не так вже й багато (хоча і не зовсім), але деякі ознаки свідчать про те, що великі стада дізналися (взяли) про поведінку щік оселедця в деяких міських середовищах.

Там, де чайки оселедців розмножуються в прибережних міських умовах, великі чайки з чорною спиною, схоже, роблять те саме, але в меншій мірі.

Чайки-оселедці добре підходять для виготовлення всіх трьох яєць у літаючих птахів.

Це означає, що принаймні один (близько двох) нових літаючих щурів втрачає обох своїх батьків протягом декількох днів після першого польоту. Деякі з них пізніше можна побачити в невеликих чагарниках, таких як чорноголові чайки (Cricocephalus redibundus) або звичайні чайки (L. canes).

Вони, ймовірно, не будуть вітати такий вид втечі, але в будь-якому випадку стежте за ними кілька місяців і дізнайтеся, де через нього знайти їжу. Народившись у міському середовищі, самотню підліткову європейську чайку-оселедця тижнями бачили в безпосередній близькості від зовнішніх ресторанів та подібних закладів, а люди благають і просять їжі. До листопада чи грудня більшість підлітків зазвичай знаходять ще один «Пулькмейт» у «районах біля води».

Європейська чайка-оселедець не вимагає плавання, але, схоже, насолоджуються всіма видами води, особливо в спекотний день. Він може лише повільно ловити тварин, як маленькі краби, які часто падають з якоїсь висоти, щоб їх відкрити.

Щелепи у птахів мають мало реальної сили при кусанні, але можуть “заколоти” їх кращою силою. Риба на землі, яйця інших птахів і безпомічні дахи маленьких качок (і подібних птахів, де єдиний вихователь з 9 яєць і курей) - приблизно такий самий хижак, як птах. Це набагато успішніше, ніж аномалія.

Наприклад, як відьми, дорослий птах може вкопати всю голову і шию в мертвого кролика.

Хоча їх не завжди цінує людство через дощі та крики, чайок оселедців слід вважати «природним очисником», і за допомогою правильної ворони вони допомагають утримувати щурів подалі від поверхні в міському середовищі, а не вбивати щурів, але, можливо, щури.

Перш ніж щури мають можливість їсти їжу. На відміну від справжньої нісенітниці, квіти оселедця харчуються, крім м’яса, іншими речами, такими як всіляка марно витрачена їжа, від хліба до блювоти людини.

Вони рідко їдять свіжі фрукти, але газовані та гнилі фрукти здаються більш бажаними.

У містах європейська чайка-оселедець стала свідком вторгнення та вбивства диких голубів.

Європейська чайка-оселедець довгий час вважала, що денне та нічне бачення мають зір рівний або вищий, ніж у людей;

Однак цей вид також здатний бачити ультрафіолетове світло. Ці води мають чудові слухові та смакові відчуття, які, здається, особливо чутливі до солі та кислотності.

Дієта європейських оселедців

Вони загальновизнані більшістю личиночних чайок та сміття, сміттєзвалищ та зовнішніх стічних вод, до половини раціону птиці. Шукайте, або хапайте або ловите їх улов.

Європейська чайка-оселедець може брати участь у зануренні в воду або пірнати у пошуках водної здобичі, хоча завдяки своїм природним стимулам вони зазвичай не можуть досягти глибини більше 2-2 м (0,5-6 ... 6 футів).

Незважаючи на свою назву, вони не надають особливої ​​переваги інкубації - насправді, тести показали, що голкошкірі та ракоподібні складають більшу частину вмісту шлунку, ніж риба, хоча риба є головною складовою гніздування.

Чайку європейської оселедця часто бачать, як вона скидає здобич з висоти, щоб зламати панцир. Також європейських чайок-оселедців спостерігали як використання нарізаного хліба для лову золотих рибок.

Овочі, такі як коріння, бульби, насіння, зерна, горіхи та фрукти, також беруться до певної міри.

Чайки європейських оселедців, що потрапили в полон, зазвичай виявляють огиду до марно витраченого м’яса або солоної їжі, якщо вони не голодні.

Чайок можна мити у воді, намагаючись очистити продукти харчування або зробити їх більш смачними перед ковтанням.

Європейські чайки-оселедці ритмічно спрямовують ноги на землю з метою вібрації землі, підштовхування каное до підлоги, протягом тривалого часу в гармонії з ірландським танцювальним танцем.

Ці вібрації характеризують поведінку молі на землі, корисний для боротьби з цим конкретним хижаком, який, у свою чергу, експлуатує себе так само, як людські глисти після європейської чайки-оселедця.

Європейські чайки-оселедці повністю здатні отримувати морську воду (порівняно з людиною), використовуючи спеціальні залози, розташовані над очима від тіла, для видобутку надлишкової солі (яка виділяється ніздрями і капає з кінця рахунку), п’ючи прісну воду, якщо бажаний.

Залицяння та відтворення

Коли квочка на весіллі закликає до жебрацтва, курка слухняно досягає здобичі до курей на власній території (подібно до тих, які випускають молоді чоловіки).

Якщо півень не нападе на нього і вирішить його прогнати, він хапається за випрямлену позу і відповідає поштовими дзвінками.

Далі слід графік синхронізованих рухів, що кидають головою, після чого півень переупорядковує трохи їжі для свого потенційного партнера.

Якщо воно прийняте, дотримується співвідношення. Далі йде місце гніздування, вибране обома птахами.

Європейські чайки-оселедці майже виключно статеві моногамні і можуть тривати все життя, але подружжю вдається висиджувати яйця.

Два-чотири яйця зазвичай лежать на землі або у крутих каньйонах у трьох ґрунтових колоніях і надійно захищені цими великими кулями.

Яйця темно-оливкового кольору. Вони обладнані на 20-6 днів, потім кришки люків закриваються знизу, їх очі відкриваються і вони можуть обертатися протягом декількох годин.

На колонії для розмноження полюють великі чайки з чорною спиною, луни, тілі, чаплі та єноти.

Підлітки “розлітаються” на червоні плями на квасолі дорослих, що свідчить про голод. Їх батьки зазвичай ненавидять їжу для своєї дитини, коли вони «розбігаються».

Молода європейська чайка-оселедець здатна лаятися і лаятися через 35-40 днів після вилуплення у віці шести тижнів.

Неповнолітні зазвичай годуються до досягнення батьками 11-2 тижнів, але їх можна годувати до шести місяців, якщо молоді люди продовжують жебракувати.

Чоловіки часто годують курей більше, ніж чоловіки, до втечі, самки часто годують більше після втечі.

Як і більшість квітів, європейська чайка-оселедець є довгожителем, максимальний зареєстрований вік - 49 років. Хижаки (особливо сови, сапсани та гірколани) та тюлені (особливо сірі тюлені) час від часу полюють на великі гнізда.

Перегляньте відео: Seagulls Drumming their feet - Larus argentatus - Silfurmávar - Dansandi Sjófuglar - Fuglalíf (Квітня 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send