Пташині сім'ї

Опис і факти Маленької Чайки

Pin
Send
Share
Send
Send


Чайка, наукова назва Hydrocoloeus minutus або Larus minutus, навколо знаходиться невеликий жовч, що розмножується по всій північній Європі та в Палеарктиці.

маленька чайка - це найменша чайка у світі, переважно розмножується в Скандинавії та Європі, хоча деякі пари гніздяться на Великих озерах Північної Америки.

Він переносить S після сезону розмноження. Зазвичай він гніздиться у вологих місцях проживання зі свіжими або струшуючими озерами та великою кількістю смажанок. Взимку його частіше можна побачити уздовж узбережжя.

Маленька чайка поступово збільшує діапазон родючості на заході, і існує підозра, що популяція збільшується. Це не глобальна загроза.

Маленька чайка племінного оперення має чорний капюшон, який не має півмісяця білих очей.

Верхні частини маленької чайки - це камінна полиця, спинка і верхня частина блідо-сірі, а білий задній край. Первинний матч - це сірий і білий наконечник гравця, зовсім не чорний. Хвіст білий.

У білої нижньої частини підкрилка чорна з контрастною білою задньою кромкою. Груди часто миються в рожевому кольорі.

Купюрка маленької чайки червонувато-чорна. Очі темно-карі. Ноги і ступні червоні.

Чоловіча і жіноча маленькі чайки однакові.

У маленької чайки є невеликі колонії в різних регіонах півдня Канади. Зимує на узбережжях іммігрантів, Західній Європі, Середземному морі та (меншому) на північному сході США.

За останні роки нерозмножуваних птахів накопичується все більше в Західній Європі, і вперше в 2016 році маленька чайка успішно влаштувала свій будинок у Великобританії для Королівського товариства охорони птахів заповідника, засувка Абердинширу Заповідник Стратбег.

Як і у випадку з багатьма квітами, ця традиція традиційно поширюється на рід Laras. Це єдиний представник роду Hydrocollius, хоча передбачалося, що жовч Росса також повинен бути включений до цього роду.

Цей маленький вид чайок колонізує колонії в прісноводних заболочених місцях, створюючи вистелене гніздо на землі між рослинами. Зазвичай відкладається 2-3 яйця.

Чайка - найменший чагарниковий вид довжиною 25-30 см (9,8-111,8 дюймів), 61-78 см (24-31 дюймів) в довжину і масою 68-140 г (2,5-7 ... 7 унцій) ).

Маленька чайка блідо-сіра з чорним капюшоном, темна внизу і рожевий рум'янець на грудях, часто з рожевим рум'янцем.

Взимку голова біліє за винятком густої шапки та вій. Купюра струнка і чорна, а ноги темно-червоні. Літак на круглих крилах трохи лякає.

Зовнішня грунтовка та чорний «зигзагоподібний» малюнок чорного кольору знаходяться на лопатках за головою, шиєю та спиною підлітка.

Білий термінал показує чорну смугу терміналів. Підкрила бліда.

Маленька чайка племінного оперення має чорний капюшон, який не має півмісяця білих очей.

У верхній частині мантія, спинка і верхня частина блідо-сірі та білий задній край.

Категорія

Леа розводиться в Малому Саскачевані, країнах Балтії та Західній Росії з Сибіру, ​​далі йдуть Е. сибір, басейн Є. лени та Е. з Байкалу.

Чайка також розмножується в Західній Європі та Північній Америці, Великих озерах і Гудзоновій затоці.


Він транспортує південь уздовж узбережжя Західної Європи та Америки, щоб провести зимовий час на південному та західному південному узбережжі Середземного, Чорного та Каспійського морів.

Маленька резиденція чайки

Маленькі чайки розмножуються в приміщенні навколо прісноводних озер більшості низовин і переповнені великою кількістю смажинок. Чайка також розмножує свіжі або чисті прибережні заболочені території.

Поза сезону розмноження це переважно видно вздовж узбережжя, особливо в захищених неглибоких лиманах, прилеглих прісноводних або солоноватих озерах, брудах та пляжах. Це часто можна побачити у внутрішніх озерах під час міграції.

Поведінка

Маленькі чайки харчуються в основному комахами влітку та міграції. Але він також приймає ракоподібних, дрібних молюсків, морських черв'яків, дрібну рибу та павуків.

Маленька чайка повільно літає вгору-вниз, опускаючись на поверхню або поверхню води, і забирає продукти харчування.

Час від часу він занурюється в повітря. Він потрапляє Вейда у воду або мілководдя, щоб поїсти.

Протягом сезону розмноження Маленька Чайка демонструє залицяння за формою пар, перш ніж потрапити в колонії розмноження.

Під час сватання птахи блукають навколо один одного, згинаючи голови, щоб розкрити чорний капюшон. Після цього вони проводять обрізку або хворобливість на землі. Вони гніздяться невеликими колоніями, але іноді можуть гніздитися розрізненими візерунками до 1000 пар.

Перед зловмисником мета - підняти голову і знову підняти чорний капюшон.

Розмноження

Роботи з кладки розпочалися наприкінці червня. Чайки розмножуються невеликими колоніями або розсіяними парами. Він може гніздитися з іншими видами, крім 1 / 1,5 м.

Гніздо маленької чайки знаходиться на землі, зазвичай біля води у заболочених місцях. Обидві дорослі особини створюють неглибоке розчарування у вологих рослинах, вистелених травою та листям або пагонами.

Чайка відкладає 2-3 оливки / яйцеклітини з коричневими та сірими позначками. Обидва дорослих поділяють інкубацію протягом 23-25 ​​днів.

На коронках і спині телят чорні плями і сірість під буфами, яких годують батьки і залишають гніздо через кілька днів після народження дитини, але вони все ще перебувають поблизу.

Маленька чайка здатна літати у віці 21-24 днів, і вони розміщуються в сімейній групі. Однак незабаром вони вільні. Вони можуть розмножуватися у 2-3-річному віці.

Безпека / Загрози / Ситуація

Населення Маленьких Чайок зростає, за оцінками, 1 000 000/2 277 осіб (23 2006), хоча, як вважають, чисельність європейського населення зменшується.

У Північній Америці види маленьких чайок є рідкісними та ендемічними, оцінки яких складають 100/200 птахів, що розмножуються. Це населення зросло з 1960-х років.

На даний час оцінюються маленькі чайки, принаймні, узгоджено.

Перегляньте відео: Нервная система. Интенсив - День 1. Биология ЕГЭ. Даниил Дарвин. Вебиум (Може 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send