Пташині сім'ї

Білий горловий птах зимородок - Опис та факти

Pin
Send
Share
Send
Send


Білогорлий зимородок, наукова назва Halcyon smyrnensis також згадуваний як білогрудий зимородок - це зимородок на деревах, широко поширений в Азії від Синаю на схід через Індійський субконтинент до Філіппін.

У цій статті я збираюся обговорити питання про звук білоголового зимородка, наукову назву, середовище існування, факти, тривалість життя, природне середовище існування тощо.

Цей білоголовий зимородок постійно проживає у багатьох районах, хоча деякі популяції можуть робити короткі дії на відстань.

Зазвичай його можна ефективно виявити подалі від води там, де він харчується різноманітною здобиччю, де представлені дрібні плазуни, земноводні, краби, дрібні гризуни і навіть птахи.

Протягом сезону розмноження вони голосно називають по ранках відомі окуні разом із вершинами будівель у міських районах або на дротах.

Білогорлий зимородок Географічний ареал

Halcyon smyrnensis smyrnensis: Аравійський півострів до Кавказьких гір та північної Індії
Halcyon smyrnensis fusca: Західна Індія та Шрі-Ланка
Halcyon smyrnensis saturatior: Андаманські острови
Halcyon smyrnensis perpulchra: М’янма до Малайського півострова та Індокитаю

Зимородок з білим горлом Опис

Це може бути масивний зимородок, розміром 27-28 см (10,6-11. нуля). У дорослого знову яскраво-синій колір, крила і хвіст. Його голова, плечі, боки і зменшений живіт каштанові, а горло і груди білі. Велика накладна та ноги яскраво-малинові.

Політ білоголового зимородка швидкий і прямий, короткі округлі крила кружляють. У польоті на синьо-чорних крилах видно масивні білі плями.

Статі порівнянні, однак неповнолітні є більш тупою моделлю дорослішання.

Цей білоголовий зимородок видає надвид з Halcyon cyanoventris, і більшість основних робіт визнають 4 географічні раси.

Клінічно вони відрізняються за розмірами, відтінками синього на мантії, який є особливо зеленуватим у смирненсі та фуску та надмірно синім або фіолетовим у насиченості.

Х. с. gularis на Філіппінах має виключно шию і горло білого кольору. Як правило, з нею поводяться як з певним видом, H. gularis. Расова фуска присутня в півострівній Індії та на Шрі-Ланці, і вона ледве менша, блакитна та з темнішою коричневою нижньою частиною, ніж номінальна раса, яка присутня на північному заході Індії.

Насиченість раси виявлена ​​на Андаманських островах і більша з темно-коричневою нижньою частиною. Расова перпулькра присутня на північному сході Індії і менша за фуску з блідішою нижньою частиною. Альбінізм славився так часто.
Англійська мова білогрибого була випущена з тієї причини, що варіюється дуже велика, і географічні прикметники роблять заголовок занадто обмежувальним, тоді як старший титул білогрудого не описує японську расу, яка має лише біле горло.
Рішення цього зимородка - це хихикання чак-аке-аке-аке-аке. Вони значно шумливі протягом сезону розмноження.

Білогорлий зимородок Місце проживання та поширення

Зимородок із білим горлом - це стандартний вид з широкого кола середовищ існування, головним чином відкрита країна в рівнинах (однак, вона спостерігалася на висоті 7500 футів у Гімалаях) з деревиною, дротами або різними окунями. Різноманітність видів зростає.
Цей зимородок широко поширений, і популяціям, як правило, не загрожує. Загальна щільність 4,58 людини на км2. була відома в межах мангрових заростей Сундарбан.
Ліс: Субтропічний / Тропічний сухий, Субтропічний / Тропічний сухий, Субтропічний / Тропічний вологий

Низовина, субтропічна / тропічна волога Низовина, субтропічна / тропічна рослинність мангрових гір над надмірним приливом, субтропічна / тропічна рослинність мангрових гір над надмірною припливною течією, субтропічне / тропічне болото, субтропічне / тропічне болото; Водно-болотні угіддя (внутрішні):

Водно-болотні угіддя (внутрішні): Болота, болота, болота, балоти, торфовища, болота, болота, болота, болота, торфовища; Морський приплив: Морський приплив:

Скеляста берегова лінія, Скеляста берегова лінія, Піщана берегова лінія та / або узбережжя, Піщані бруски, коси та ін., Піщана берегова лінія та / або узбережжя, Піщані бруски, коси та ін. та / або галькові берегові лінії та / або узбережжя, грязьові та солоні, грязьові та солоні; Синтетичний / ефірний:

Синтетичні / наземні: орні землі, орні землі, пасовища, пасовища, насадження, насадження, сільські сади, сільські сади, міські території, міські території; Синтетичні / водні та морські.

Синтетичні / водні та морські: зони зберігання води (понад 8 га), зони зберігання води (понад 8 га), ставки (до 8 га), ставки (до 8 га), канали та дренажні канали, канави, канали та дренажні канали, канави

Годування

Він помітно сідає на дроти або різні непокриті сідала всередині своєї території і є частим видовищем у Південній Азії.

Цей вид передусім полює на масивних ракоподібних, клопів, дощових черв’яків, гризунів, змій, рибу та жаб.

Повідомлялося про хижацтво дрібних птахів, таких як індійські білоокі, пташеня червонокожих носорогів, горобці та мунії.

Молодші повністю харчуються безхребетними. У неволі було відомо, що він не часто п’є воду, хоча зазвичай купається.

Білогорлий зимородок Розведення

Зимородок з білим горлом починає розмноження з настанням мусонів. Самці сідають на помітні надмірно високі пости на своїй території та прізвище протягом раннього ранку.

Хвіст також можна зараз помацати, і на його шоу залицяння крила жорстко розкриваються на секунду-дві, оголюючи білі дзеркала крил.

Крім того, вони надмірно збільшують рахунок-фактуру і показують біле горло та вхід. Жіноче у запрошенні робить швидкий і розширений комплект-комплект-комплект ... ім'я.

Гніздо - це тунель (довжиною 50 см, однак гніздо з 3-футовим тунелем було відоме) у земній фінансовій установі.

Спорудження гнізда починається з того, як кожна птиця летить у прийнятну грязьову стіну, поки не буде зроблено заглиблення в місці, де вони виявлять, що підтримують окуня.

Згодом вони сідають і продовжують викопувати гніздо зі своїми платежами. Додатково були зафіксовані гніздові тунелі в копиці сіна.

Типовою є одна кладка 4-7 кулястих білих яєць. Яйця вилуплюються 20-22 дні, тоді як пташенята вилітають через 19 днів.

Дії

Як правило, птахів цікавлять світлом ввечері, особливо протягом сезону мусонів, припускаючи, що вони частково перелітні.

Смертність

Завдяки надійній купюрі та швидкому польоту, у цих зимородків мало хижаків, коли здорові та рідкісні випадки хижацтва чорного змія та ворони в джунглях також можуть бути хворими або пораненими птахами.

Людину, виявлену непотрібною із дзьобом, вбудованим у дерев’яне дерево, рекомендували як нещасний випадок під час швидких переслідувань здобичі, ймовірно, індійського білого ока. Відомі лише деякі паразити.
Протягом 1800-х років на цих птахів полювали за його яскраві пір’я, що використовувались для прикраси головних уборів. Це державний птах Західної Бенгалії.

Перегляньте відео: Kingfisher in a hole - Documentary Alcedo atthis (Квітня 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send