Пташині сім'ї

Птах зимородок - Факти | Звук | Пісня | Вага

Pin
Send
Share
Send
Send


Смугастий зимородок, наукова назва Lacedo pulchella - це зимородок, присутній у низинних тропічних лісах Південно-Східної Азії. Це єдиний представник роду Lacedo.

Ця стаття дасть огляд смугового дзвіночка, звук, птах, Таїланд, Малайзія, пісня, факти, вага тощо.

Зимородок із стрічками

Жіночий та чоловічий зимовий зимородок дуже різний за оперенням. У самця знову яскрава блакитна корона з чорно-синьою смугою. Жіночий має чорно-червону смужку на верхній і верхній частинах.
Це було записано лише двічі через 1930-ті роки, як це було бачено в загальнодержавному парку Гунунг Халімун у червні 2009 року. Проте воно могло бути внизу записане через його сором'язливу поведінку та часом віддалене середовище існування.

Цей вид є частиною домогосподарства Alcedinidae Kingfisher, яке в минулому відрізнялося від усіх різних видів птахів 26,9 мільйона років.

Цей вид розійшовся на своєму особистому рівні з найближчою родиною 7,95 мільйона років у минулому, протягом періоду неогену.

Підозрюється, що цей вид присутній у процесі безперервного зменшення кількості мешканців через життєво важкі втрати в межах цього середовища існування протягом усіх його змін.

Людські мешканці приносять величезний попит і стрес на чисті активи, що призвело до величезної знижки в лісовій корівці. Загрози існують у межах типів переходу на сільське господарство, зростання та камін.

Додатково існує лише декілька даних про цей вид, що дозволяє зробити висновок, що будь-яка залишилася субпопуляція надзвичайно мала і зменшується.

Цей вид трапляється в охоронюваному загальнодержавному парку Гунунг Халімун. Потрібне уточнення роз’яснень щодо наявних мешканців цього виду, тому цей вид повинен зростати, щоб стати ключовою метою протягом опитувань.

Стрічковий зимородок Опис

Смугастий зимородок має довжину 20 см (7,9 дюйма) із міцною фіолетовою накладною та коротким гребеням, який повільно піднімається та опускається.

Він виявляє висячий статевий диморфізм у порівнянні з більшістю своєї родини. Дорослий самець має каштановий лоб, щоки та потилицю та яскраву блакитну шапку.

Інша частина верхньої частини, крила та хвіст чорні з синіми смугами. Груди, боки і підхвістя грубі, а центральний живіт білий.
Доросла жіноча зимородок однаково звисає, з чорно-грубими смуговими верхніми частинами та білими нижньою частиною з деякими чорними смугами на грудях і по боках.

Зимороді молодші птахи більш тьмяні, ніж дорослі ідентичного статевого акту, мають коричнево-помаранчеву фактуру та тьмяну заборону на нижній частині.
Рішення - розширений свистячий свист, прийнятий 15 повтореннями чівіу за 17 секунд, другий склад поступово згасає. Смугастий зимородок відповість на імітації його імені.

Поширення та середовище існування

Вид трапляється в М’янмі, Таїланді, Камбоджі, В’єтнамі, Лаосі, Малайзії, Суматрі, Яві та Брунеї. Він вимер у Сінгапурі.
Полосатий вид зимородок в основному осілий на скелястих або повільно течучих потоках та більших річках, що працюють через ліс, переважно в межах низовин, однак він може сягати 1500 м.

Видовищний зимородок є особливо рибоїдним (м’ясоїдний, проте їсть переважно рибу), додатково споживаючи ракоподібних, клопів та дрібних плазунів. Розведення було зафіксовано у березні-квітні.

Поведінка зимового зимородка

Це курка низинного тропічного лісу, виявленого на 1700 м у Брунеї, проте, як правило, нижче 1100 м над рівнем моря в решті його варіюється.

Не як більшість зимородків, він не хоче басейнів або струмків на своїй території.
Смугасте гніздо зимородка - це щілина в стовбурі гниючих дерев, або, як правило, в межах сферичного гнізда деревних термітів. Відкладається від 2 до 5 білих яєць. У Таїланді яйця відкладаються в період з лютого по Могутність.
Зимородок, що стрічається, полює на гігантських клопів та іноді на дрібних ящірок, часто потрапляючих у кущі, проте, як правило, знизу.

Стоячи

Цей різновид зимородка є незвичним, проте широко поширений у багатьох варіантах. На Яві це незвично, на Суматрі - дуже рідко, а в Сінгапурі - вимерло.

Яванський син зимородок, Alcedo euryzona без сумніву, є одним з ендемічних зимородків на острові Ява.

Описано Теммінком у 1830 р. З острова. У червоному списку МСОП цей вид занесений до категорії «Критично зникаючі» (CR), серед решти мешканців яких вважається менше 250 зрілих людей.

Перегляньте відео: Обыкновенный зимородок - Alcedo atthis (Квітня 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send