Пташині сім'ї

Опис та профіль забороненої сови

Pin
Send
Share
Send
Send


Закрита сова, наукова назва Змінна Strix, яку також називають північною совою або пугачем - справжньою совою, яка походить зі сходу Північної Америки. Ця стаття дасть огляд виклику забороненої сови, звуку, середовища існування, нападу, розміру, шлюбного дзвінка, пера та гнізда.

Дорослі люди гігантські і мають коричневий до сірого кольору з забороною на грудях. Закрита сова розширила своє різноманіття до західного узбережжя Північної Америки, місця, яке вони вважають інвазивним.

Зрілі ліси є найбільш улюбленим середовищем існування, однак вони додатково присутні на відкритих лісових ділянках.

Їх режим харчування складається в основному з дрібних ссавців, однак вони додатково визнаються жертвами різних дрібних тварин, що відповідають птахам, плазунам та земноводним.
Масивна сова, плямиста коричнево-біла. У округлої голови відсутні вушні пучки. Чорні очі. Зверніть увагу на його одразу впізнаване “Хто готує для вас? Хто для вас усіх готує »ім’я.

Сприятливий гігантський, зрілий ліс з листяними та хвойними кущами, зазвичай близько до води.

Полює на дрібних тварин у нічний час; тим не менше, він надзвичайно енергійний протягом дня, ніж різні сови.

Опис

Дорослість довжина становить 40-63 см (16-25 дюймів) з розмахом крил 96-125 см (38-49 дюймів). Вага цього виду становить від 500 до 1050 г (1,10-2,31 фунт).

У нього бліде обличчя з темними кільцями на очах, жовтий дзьоб і карі очі. Це єдино справжня сова на сході США, яка має карі очі; у всіх інших жовті очі. Вищі компоненти плямисті сіро-коричневі.

Підніжник м’який з мітками; грудна клітка заборонена горизонтально, тоді як живіт вертикально смугастий (тому назва «сова із забороною»).

Ноги і пальці на ногах покриті пір’ям стільки ж, скільки кізтів. Вершина сферична і не має вушних пучків.
Зовнішньо ретельно пов'язану помічену сову, ця прожилка, темноока, кремезна на вигляд сова навряд чи буде плутати над багатьма варіантами.

Помічена сова порівнянна за зовнішнім виглядом, однак вона ледве менша і має плями трохи нижчі, ніж смуги внизу. Симпатична рогата сова набагато більша, має вушні пучки і має жовті очі.

Поширення та середовище існування

Закрита сова розповсюджена по всій східній частині Сполучених Штатів, крім великої частини південної Канади.

Вони варіюються до Британської Колумбії, і звідти вони переїхали на північний захід США.

У штатах Вашингтон, Орегон і Каліфорнія заборонені сови охопили різноманітність корінної північної поміченої сови, з якою вони зараз змагаються. [2]
Історична відсутність кущів на Ніццьких рівнинах стала бар'єром для різного зростання, і на сьогоднішній день збільшення лісів зруйнує цей бар'єр.

Збільшиться розподіл лісів поряд з річкою Міссурі та її притоками. Запропоновані заборонені сови з достатньою кількістю середовища проживання, безпека від клімату та приховування від пташиних хижаків, щоб дозволити забороненим совам маневрувати на захід.

Довгий час пізніше збільшення лісів на півночі Ніццьких рівнин дозволило їм приєднати свої східні та західні розподіли по всій південній Канаді.

Середовища розмноження - це густі ліси по всій Канаді, Америці та на південь до Мексики. [

Печериця або мексиканська сова, як правило, вважається окремим видом для мексиканських мешканців, однак до цих пір Американське орнітологічне товариство не визнало її відмінною.

Закритої сови особливо багато в досить багатьох лісистих місцях проживання на південному сході США. Останні дослідження сучасних околиць можуть бути найкращим середовищем існування для непугатих сов.

Використовуючи передавачі, вчені виявили, що деякі регіональні популяції зростають швидше в приміських умовах, ніж у застарілих лісах розвитку.

Елементом цього приміського успіху в таких умовах також може бути просто доступна жертва гризунів.

Тим не менше, для розведення та ночівлі цей вид бажає мінімум декількох гігантських кущів, і через це може бути відсутнім у регіонах у деяких районах міста.

Основна небезпека для сов у приміських умовах - від автомобілів. Підвищене потомство компенсувало плату за загибель через вплив автомобілів та хвороби.

Однак дослідження з північно-східних штатів США, що відповідають Нью-Джерсі, виявили, що сови, що розмножуються, розмножуються переважно на ділянках старовинних лісових масивів і ледве ефективно розмножуються в приміських районах, частково через агресивне та хижацьке переміщення симпатичних рогатих сов.

Поведінка та розмноження

Забито гніздо сови, як правило, знаходиться в порожнині дерева, як правило, у створених ворсистими дятлами; він може додатково захопити застарілий веб-сайт для гніздування, зроблений заздалегідь рудим яструбом, яструбом Купера, вороною або білкою.

Однак це вічний житель, можливо, здивується після сезону гніздування. Якщо веб-сайт гнізда раніше виявився доречним, вони зазвичай використовують його повторно, оскільки птахи не є мігруючими.

В Америці яйця відкладаються з початку січня на півдні Флориди до середини квітня на півночі штату Мен і складаються з двох-чотирьох яєць на кладку.

Яйця розводяться жіночим шляхом, інкубація відбувається приблизно через чотири тижні. Молодша сова лежить через 4-5 тижнів після вилуплення.

По суті, найважливішим хижаком неграйних сов є хороша рогата сова. Сприйнятливі яйця, неповнолітні та зрідка дорослі.

Було визнано, що заборонена сова залишається протягом 24 років [36] у дикій природі та 23 роки у неволі.

Харчування та годування

Закрита сова - хижак-генераліст. Основною здобиччю цієї сови є лугові полівки, усиновлені мишами та землерийками різноманітних видів; різні ссавці полювали на втілення щурів, білок, кроликів, кажанів, кротів, опосумів, норок та ласок.

Закрита сова була сфотографована в Міннесоті в 2012 році, коли вона хапає і відлітає з дорослим домашнім котом, напіврегулярною здобиччю товару для доброї рогатої сови, однак заздалегідь невідомо, щоб взяти цей вид.

Птахів беруть часто, і зазвичай вони втілюють дятлів, тетеревів, перепелів, сойок, іктерид, голубів, голубів і навіть домашніх гусей та курей - місце, куди вони збираються махати невеликими отворами в закритих і покритих прогонах.

Набагато рідше на різних хижаків полюють разом з меншими совами [39]. Пташину здобич зазвичай беруть, коли вони осідають у нічних ночівлях, внаслідок чого ці сови, як правило, недостатньо спритні, щоб ловити птахів на крилі.

Він часто заходить у воду, щоб схопити рибу, черепах, жаб і раків. Додаткова здобич уособлює змій, ящірок, саламандр, слимаків, скорпіонів, жуків, цвіркунів, коників та дощових черв'яків.

Заборонені сови були визнані зацікавленими в багаттях і освітлюють місце, яке вони вигодовують для гігантських клопів. Видобуток часто поїдають на місці. Більшу здобич несуть до окуня, що годує, і відриває раніше, ніж споживає.
Заблокована сова полює, готуючись на надмірному окуні в нічний час, або пролітаючи лісом і нападаючи на здобич. Заблокована сова має надзвичайно гігантські очі, які схоплюються настільки м'яко, наскільки це можливо, що дозволяє вищим нічним уявам і прозорливістю.

Загалом можна побачити, що сова з решітками виглядає раніше, ніж темновата. Зазвичай це відбувається протягом усього сезону гніздування або в темні та похмурі дні.

З північноамериканських сов пігмеї, яструби, снігові та нори, як правило, енергійні протягом дня.

Денні фізичні вправи, як правило, найпоширеніші, коли сотові заборони піднімають курчат. Тим не менше, цей вид, тим не менше, зазвичай полює близько до світанку або ночі.

Ім'я

Стандартна назва - це послідовність восьми наголошених гудок, що закінчуються на oo-aw, з кроком вниз на фініші.

Найбільш типовою мнемонічною машиною для запам'ятовування рішення є "Хто готує для вас, хто готує для вас усіх". У більшість сезонів шумно.

Розбурхавшись, цей вид змусить дзижчати, хриплячи шипінням і колективно натискати на дзьоб. У той час як дзвінки найбільш типові у нічний час, птахи називають протягом дня так само гарно.

Сови можуть похвалитися кількома найвиразнішими дзвінками у світі курей: від залякуючого, глибокого грудей крикуна доброї рогатої сови до примарних жалібностей східної скрипучої сови та безглуздого затухання забороненої сови.

більшість видів в першу чергу енергійні після темнуватості і мають схильність до лову в добре замаскованій кожусі протягом дня, сови чуються зазвичай зазвичай більше, ніж їх бачиш.

Це разом з правдою про те, що совині голоси досить різноманітні, робить все простіше сплутати подібні до сови звуки певних різних птахів - від голубів, що воркують, до бекаса на крилі - за справжню угоду.

Гудіння Коос, Гудіння Гудів: Голуби та голуби

Можливо, видатні птахи, схожі на сови, є членами домогосподарства голубів (разом із голубами), чиї зручні гудіння та бурчання безумовно віддають шану великооким хижим птахам.
Наприклад, основний траурний звук голуба - ритмічний гудок, схожий на гудок - позитивно звучить трохи совально, проте, маючи лише трохи досвіду, його легко розрізнити.
Серед багатьох різних основних кандидатів на плутанину, швидше за все, буде голуб із стрічками, гігантський родич із Західного узбережжя знайомого скельного голуба, який виробляє гудок, достатній для того, щоб помилково прийняти навіть за рогату сову, на додаток до різкого воркування білокрилий голуб на південному заході, смутно схожий на голос мексиканської поміченої сови, яка розділяє частину своєї варіації.

На що схоже рішення забороненої сови?

Заборонені сови мають особливу назву - 8-9 нот, описаних як “Хто готує для вас? Хто готує для вас усіх? "

Цю назву красиво носить ліс і досить просто імітувати. На протязі сватання пари, що спарилися, виконують буйний дует вересків, гудів, корів та булькання.

Атака із забороненою совою

Сови всіх типів були визнані нападаючими на людей, захищаючи своїх молодших, своїх подружніх партнерів або свої території.

Часті цілі втілюють нічого не підозрюючих бігунів та мандрівників. Зазвичай жертви рятуються без шкоди, а смерть від нападу сови надзвичайно рідкісна.
По суті, найбільш приваблюючим фактором забороненої сови є їх спосіб польоту - вони можуть безшумно літати густим лісом.

Це внаслідок особливості їх пір’я. Однак ця спеціальність додатково робить засуджених сов шкідливими для людей. В результаті вони перетворюються на дуже агресивні, якщо їх турбують.

Заборонений виклик спарювання сови

Шлюбний заклик забороненої сови лунає, коли вони дозрівають і потребують розмноження.

Заборонена сова проти сови-сипухи

Тихо ширяючи між кущами на височинах і болотах Флориди, пернате створіння спускається на департамент і гомонить: "Хто готує для вас, хто готує для всіх вас?"

Він влаштовується на день, щоб ночувати. Його величезні карі очі закриваються, коли він дрімає спати. З біло-коричневих вертикальних смуг на грудях його називають сотовою решіткою.
Він не найбільший із сов і обережно не перетинає того, хто є. Він постійно стежить за своїм хижаком, симпатичною рогатою совою.

З настанням ночі він стає голодним. Він починає обмірковувати місце для полювання на гризунів або дрібних птахів.

Якщо основний простір не працює, він буде шукати рибу, земноводних або плазунів як заміну.

Тим часом почуваючись захищеним, проте, маючи потребу знайти нове місце для полювання на ніч, він розправляє крила з їхніми пернатими пропозиціями і мовчки кидається.
У сараї, який знаходився поруч, один інший спокійно сканує тему на предмет того, щоб нічого не підозрюючі миші повернулися з хованки на нічний час.

Її величезне біле обличчя сяє так само, як місяць; вона ховається в тіні, тож її рум'яне пір’я на крилах не збирається її віддавати.

Негайно сова помічає рух. На ніч вийшов кажан, трохи ніж миша.

Це рідкісне відкриття для сови. Вона готується до полювання. Сова розправляє свої довгі, округлі крила, що охоплюють 4 пальці, і пірнає після кажана.

Вигідно, вона знову приносить кажана до свого гнізда. Вона завзято заводила це гніздо, пазуючи на власні відригнуті гранули і формуючи чашку для своїх яєць.

Швидко, вона, швидше за все, буде ловити і зберігати їжу собі протягом часу гніздування. Наразі вона може вільно полювати вночі.
Хоча їхні імена пов’язані між собою, вони, як правило, поділяють деякі риси характеру, заборонені та сипухи - це абсолютно різні птахи.

Кожне ночівля вдень і полює вночі, полює на дрібних гризунів і не є мігруючими.
Тим не менше, заборонена сова живе і полює на додаткових лісових ділянках, тоді як сова живе в попередніх будівлях, нагадуючи комори та силоси, а полює на відкритих ділянках, нагадуючи поля та болота.

Закрита сова, хоча і не найбільша, залишається більшою за сову.
Закрита сова досягає розміру приблизно від 1½ до 2 пальців, розмах крил від 3 до 3½ пальців і вага приблизно від 2 до 3 кіло.

Розмір меншої сови-сипуха має розмір від 1 до 1½ пальців, розмах крил від чотирьох до п’яти пальців і вага 1 до 1½ кіло.

Окрім того, що вони є хижаками та совами, кожне з цих неймовірних істот також може бути виявлене по всій Флориді та Америці і є дуже важливим для екосистеми світу.

Останній посол-резидент Conservancy Barred owl! Можливо, ви можете побачити цю сову на виставці у нашому оглядовому павільйоні фон Аркс у нашому Серці Природи!

Консерваторії пощастило мати представника Закритої сови на виставці в нашому оглядовому павільйоні фон Аркс!

Щоб виконати нашого нового резидента-резидента і навчити додатково про рідних хижаків прямо тут, на південному заході Флориди, приходьте до нашого Природного Серця!

Перегляньте відео: Как сделать Красивый Профиль в стим Без Программ. Как сделать Анимированный профиль в Steam (Може 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send