Пташині сім'ї

Чорна кайка (Cepphus grylle) Опис

Pin
Send
Share
Send
Send


Чорна гілка або тисти, наукова назва Cepphus grylle є середньорослим морським птахом з сімейства альцидових, Alcidae, корінне по всій північній частині узбережжя Атлантики та узбережжя Північної Америки. Він мешкає в багатьох варіантах, однак масивні популяції надмірної Арктики взимку мігрують на південь.

Чорна кайла - це невеликий авк, який розмножується серед скель на підставі скель, на зменшених схилах або на скелястих островах; їх зазвичай спостерігають у невеликій кількості. Чорні кальки їдять рибу та ракоподібних.

Чорний кайма пірнає з підлоги води і плаває, щоб зловити здобич. Здійснюючи улов їхнього рахунку, доцільно повідомити, чи є дровик лівою чи правою рукою найкращим способом рибного рівня.

Багато тисяч чорних кареток розмножуються у Великобританії, розкидані вздовж узбережжя парами або невеликими командами. Не зсуваючись далеко між сезонами, взимку ви, швидше за все, помітите їх у місцях розмноження.

Чок чорної кайми можна було побачити в середовищі розмноження кам’янистих берегів, скель та островів та навколо нього окремими або невеликими групами пар.

Чорна кайла харчується переважно зануренням у напрямку морського дна, харчуючись рибою, ракоподібними або різними донними безхребетними. Вони внесені до реєстру МСОП як родини, що викликають найменше занепокоєння.

Легкі методи встановлення

Влітку чорні гілки чорні на всьому протязі, з великим білим овальним плямою на кожному крилі. Взимку він стає білим, з чорною забороною знову, і чорними крилами. У нього яскраві рожеві ніжки і рожева зяпа.

Вид авк, надзвичайно морський і виявлений виключно на суші в період розмноження. Менший за Гіллемо і лише ледве більший за Пуффіна.

Пухкий і важкий на задній обробці, летіть зверху вгору. Вражаюче виразний у період розмноження, із чорною гілкою, білими вищими крилами та рожевими футами. Це може виглядати все темно, на відстані, протягом сезону розмноження.

Зовсім інакше взимку, коли чок білий знизу з білим забором зверху, вищий зразок крила схожий на сезон розмноження і корисний для з'ясування виду в момент року.

Поширення

Гніздиться на скелях і скелястих островах у розрізнених місцях уздовж узбережжя Шотландії, острова Мен і декількох веб-сайтів в Англії та Уельсі. Зимує на місцях розмноження або поблизу них.

Кожен чорношкірий секс із каймою має дуже схожі види з чорним оперенням і великим білим плямою на верхній частині крил влітку.

Купюра може бути чорною, досить довгою і тонкою, тоді як фути коралово-червоні. Взимку дорослі підростки білі, а верхня частина - блідо-сіра, а на плечах знову є заборонені ніжно-сірі та білі малюнки.

Птахи розмножуються поодинокими парами або невеликими командами протягом усього періоду розмноження, що починається наприкінці лютого та на початку Могутні.

Розмножувальні пари, як правило, кладуть кладки з 2 яєць і піднімають 2 пташенят в полон. Зазвичай інкубація триває від 28 до 32 днів, як тільки вилуплені пташенята отримують допомогу від тата і мами, поки вони не з’являться у віці 30-40 днів.

Як тільки пташенята стануть неупередженими і до віку трьох-чотирьох років вони почнуть знову приєднуватися до своєї вродженої колонії.

Назва роду Cepphus походить від історичного грецького кепфосу, блідої водяної птиці, про яку грецькі автори говорили разом з Арістотелем.

Заголовок виду grylle був рідною діалектною назвою цього чока в Готланді під час переходу Ліннея туди в 1741 році. Англійська фраза "guillemot" походить від французької guillemot, за всією ймовірністю, похідна від Гійома, "Вільгельм".

Опис

Чорна кайла - це середній чок з дорослими, розміром зазвичай 30-32 см (12-15 дюймів) і розмахом крил 52-58 см (21-23 дюйма).

Вага тіла може варіюватися від 300-460г (0,7-1 фунт). Дорослі мають кожне літнє та зимове оперення, і в цьому немає ніякої різниці в статі, яка може бути визнана в рамках дисципліни.

Англійська часта назва "Чорний Гіллемот" посилається на їх вражаюче чорне племінне оперення в літній час, яке є абсолютно чорним, крім великої білої плями на верхній частині крил.

Протягом літнього оперення ноги, ноги та рот мають яскраво-коралово-червоний колір, а дзьоб чорний.

Дорослі втрачають літнє оперення ранньою осінньою линькою, місце їх вищого оперення перетворюється на заборонене ніжним сірим і білим кольором, голова блідо-сіра, нижня частина біла, а ноги і ноги блідо-рожеві.

Чорна кайма зберігає білі плями крил, чорний дзьоб і рожевий колір у роті. Рішення в період розмноження - це надмірний свист. Тоді рожева зяпа може бути надзвичайною.

Неповнолітніх та незрілих людей можна просто впізнати за впізнаванням білого крила з сірими або коричневими пір’ям, і його легко побачити навіть на далекій відстані в рамках дисципліни.

Голос

Відображення голосу птахів колекції приголомшливих нот.

План харчування

чорна кайка живе на морських рибах та ракоподібних

Розведення

Гнізда чорної кайми серед валунів на основі скель, додатково в скельних щілинах та в штучних спорудах, подібних до причалів. Гніздиться окремо і в незакріплених колоніях.

Зимівля

Зимує в районі його племінних веб-сайтів, і їх можна бачити на березі протягом усього року.

Чорна кайка: З першого погляду

Розмір: 30-32см
Розмах крил: 55см
Вага: 420г
Загальна тривалість життя: 11 років
Збереження стоячи
Віднесений до Великобританії як бурштин під загрозою збереження птахів 4: Рожевий рекорд для птахів (2015).

Перегляньте відео: Grylle - Loz en Croissant single, 2019 (Квітня 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send