Пташині сім'ї

Факти та ідентифікація попугая Ауклета

Pin
Send
Share
Send
Send


Попугай має широкий асортимент усіх Алясок, але не має однакового розміру худоби, як інші в морі або колоніях, що розмножуються. Короткий заплив і дайвінг морських птахів, море Бейнінгс і південне узбережжя Аляски влітку.

Зазвичай бігає парами або невеликими групами. Попугай - маленький інтенсивний морський птах заввишки близько дев'яти-десяти дюймів. На голові і спині у нього темно-чорне перо, біла шия і груди і біле тіло.

Попугай (Athiya socitakula) - невеликий морський птах у північній частині Тихого океану. Ауклети папуг мали розміщувати на роді Cycloarhynchus, але останні зразки та генетичні докази слід розміщувати на роді Athias, роблячи його тісно пов’язаним з гребінчиками та, принаймні, з яйцеклітинами.

Він має справу з бореальними водами Аляски, Камчатки та Сибіру. Розмножується на крутих, опалових і валунних полях прибережного острова, взимку рухаючись на південь.

Опис

Хурлянка для попугаїв - це коротка помаранчева купюра з маленькою (23 см) аукцією, яка спонукає птицю висловити свій інтригуючий вираз. Оперення птиці зверху темне, а знизу біле. З одним білим шлейфом, висунутим назад з очей. Існує невелика різниця між племінним і зимовим оперенням.

Попугай - це надзвичайно голосний вид у рідному середовищі існування, він називає його, як тільки він досягає гнізда, і обдуровує, коли прибуває його партнер. Його постійно називають очищувальним вухом (як генератор казеїну, і його ефективність невідома, але може бути пов’язана із захистом нори від зловмисників та зміцненням зв’язку зі своїм партнером.

Поведінка та розмноження

Ауклет з попугаїв надзвичайно соціальний у своїх колоніях розмноження.

Сезон годівлі чужорідної восьмериці варіюється, причому сезон розмноження займає більшість дрібних планктонних ракоподібних, таких як евфаузиди, копеподи та амфіподи. Недавні дослідження показують, що в деяких районах вона також схильна до медуз. Він часто харчується на значній відстані від колонії, опускаючись на 30 метрів, щоб досягти своєї здобичі.

Розмноження починається в квітні-травні в колоніях, які часто діляться з іншими видами авк. Ця пара відкладає яйце, яке триває лише місяць, курку годують 4 рази приблизно протягом 35 днів. Пташеня рятується вночі, самотужки летить до моря.

Статус та збереження

Попри те, що папуга-папуга не вважається загрозою, існує оцінка, що в північній частині Тихого океану перебуває понад мільйон людей. Вважається, що останнім часом він не зменшився, але в майбутньому може загрожувати хижакам та розливу нафти.

Перегляньте відео: КАК ГЛАДИТЬ ПОПУГАЯ. ПОЧЕМУ ПОПУГАИ ДЕЛАЮТ ЭТО? (Квітня 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send