Пташині сім'ї

Амазонський птах зимородок - факти | Опис

Pin
Send
Share
Send
Send


Зимородок Амазонки, наукова назва Хлороцериле амазона є резидентом, що розмножується зимородком у низинах американських тропіків від півдня Мексики на південь через Центральну Америку до півночі Аргентини. Ця стаття дасть огляд фактів про зимородок Амазонки, хижаків, звуку, дзвінка.

Опис Amazon Kingfisher

Зимородок Амазонки схожий на недосвідченого зимородка, який ділиться своїми варіантами, однак він набагато більший, ніж його родич, і в 3-4 рази важкий. Він має розмір 30 см (12 дюймів) і важить 98-140 г (3,5-4,9 унції).

Він має повсякденну форму зимородка, з коротким хвостом і довгим рахунком. Зверху він жирний недосвідчений, з кошлатим гребінем і білим коміром на шиї. На ній відсутні білі позначки на крилах, підтверджені недосвідченим зимородом.

Зимородок Amazon розміром приблизно 29-30 см і важить ~ 110г.

Ця мініатюрна, яскраво забарвлена ​​птиця має темно-сині або недосвідчені крила, хвіст і голову. Зверху це недосвідчено, з кошлатим гербом і білим коміром на шиї.

Він має повсякденну форму зимородок, з коротким хвостом і довгим рахунком. Усі зимородки ідентифікуються за його кремезними нашими тілами, масивними головами та довгими, товстими, гостро загостреними платежами, сформованими як кинджал.

Рахунок-фактура здається непропорційним до решти статури, однак він призначений для насадження та захоплення здобичі.

Ноги у них короткі, а хвости широкі та кремезні. Їх міцні пальці на ногах допомагають їм, тоді як сідають на гілки.

У самців біла нижня частина, крім широкої каштанової грудей, і кілька недосвідчених смуг на боках.

Оперення жінки є набагато менш яскравим, ніж оперення самця. У неї біла нижня частина з недосвідченими плямами на грані грудей і недосвідченими фланговими прожилками.

Неповнолітні нагадують дорослу жіночу, проте на крилах у них білі плями.

У самців біла нижня частина, крім широкої каштанової грудей, і кілька недосвідчених смуг на боках.

Самки мають білу нижню частину з недосвідченими плямами на грані грудей і недосвідченими фланговими прожилками.

Молодші птахи нагадують дорослу жіночу, проте мають білі плями на крилах. Ці птахи, як правило, дають жорстку назву. Навряд чи коли-небудь почутий трек, поданий з високого дерева, - це свист див. Див. Див.

Розповсюдження Amazon Kingfisher

Амазонські королівські риби мешкають в тропічних низинах півдня Мексики, на південь через Центральну Америку до півночі Аргентини, причому не менше однієї птиці збилося на північ до Техасу.

Інформація з Тринідаду вважається несправною.

Це резидентні (неперелітні) птахи.

Це майже напевно недосвідчений зимородок, якого можна побачити на масивних річках.

Амазонський зимородок Місце існування та поведінка

Цей масивний зимородок розмножується потоками. Гніздо без підкладки знаходиться в горизонтальному тунелі, зробленому в річковій фінансовій установі, довжиною до 1,6 м і величиною 10 см. Жіночий відкладає три, як правило, 4 білих яйця.

Зимородок Амазонки іноді бачать, як вони сідають на департамент або скелю біля води раніше, ніж занурюються в голову спочатку після здобичі риби.

Крім того, вони харчуються помилками риби та земноводних. Це майже напевно американський недосвідчений зимородок, якого можна побачити на масивних річках.

Амазонський зимородок План харчування / Годування

Зимородок Амазонки іноді бачать, як вони сідають на департамент або скелю біля води раніше, ніж занурюються в голову спочатку після здобичі риби.

Вони будуть харчуватися навіть помилками та різними земноводними, схожими на маленьких плазунів та ракоподібних.

Вони належно розвинули уяву та прозорливість. Їх темно-карі очі здатні чітко бачити кольори і навіть здатні до бінокулярних образів і передбачливості.

Вони здатні переносити очі крізь очниці, аніж обертати цілими головами, щоб відповідати своїй здобичі.

Незвичним пристосуванням, яким вони володіють, є сила компенсації заломлення та відбиття води, коли вони шукають здобич під водою.

Це робить рибу ближчою до підлоги, ніж вона є. Вони правильно виправили поняття глибини.

Природа запропонувала зимородку значну кількість очної безпеки. Їх провідні мембрани захищають очі, коли вони потрапляють у воду.

Зимородки - надзвичайно територіальні птахи. Вони збираються знайти первинний простір, головним чином на основі джерел їжі, захоплюючих кущів, що сидять, та безпечних веб-сайтів.

Як і більшість птахів, вони можуть шукати їжу вранці та ввечері. Якщо клімат прохолодніший, вони навіть полюватимуть їжу протягом середини дня.

Зимородок забиває свою здобич, як із закритим, так і з відкритим рахунком, покладаючись на розміри здобичі.

Зимородки всіх трьох домогосподарств вбивають свою здобич, б'ючи її по дну або окуню, щоб розбити кістки.

Потім вони вкладають рибу в рот, спочатку головою, щоб вони не опускалися нижче за кістки або луску, коли проковтують її повністю.

Вони збираються навіть пожирати змій цим методом! Багато зимородків можуть їсти здобич, яка здається занадто масивною, щоб покласти їх у рот.

Зимородам необхідна чистота; вони можуть зануритися у воду, щоб помитися, а потім полетіти до окуня, щоб обробити і висушити своє пір’я при денному світлі. Деякі навіть очистять голови, використовуючи крила.

Вони збираються максимально використати департамент, щоб очистити їхні вражаючі платежі, утримуючи їх у чудовій ситуації, скребуючи їх вперед і назад.

Дзвінки / вокалізація

Ім'я цього зимородка іноді називають звуком "teck". Їх трек, заспіваний із верхівки дерева, може дуже рідко звучати. Відчувається, як свистяче «бачити-бачити-бачити-бачити».

Розведення / гніздування зимородок Амазонки

Цей масивний зимородок розмножується потоками. Гніздо без підкладки знаходиться в горизонтальному тунелі, зробленому в річковій фінансовій установі, довжиною до 1,6 м і величиною 10 см.

Гнізда будує кожен чоловік і жінка. Вони збираються по черзі закопувати тунель пальцями ніг, після чого можуть вибити струнку камеру на фініші тунелю, куди вкласти яйця.

Птахи витратять від трьох до 7 днів, працюючи, щоб закінчити свій тунель. Деякі птахи нападають на свої робочі місця з такою силою, що вони смертельно поранились, влітаючи в тунелі протягом цих розкопок.

Жіночий відкладає три, як правило, 4 білих яйця. Кожна мати та батько інкубують яйця.

Пташенята є вірними (голими, сліпими та безпорадними) і потребують догляду та годування від матері та батька, які доставляють їжу до гніздової камери.

Однак вони швидко розвиваються, і незабаром пташенята мають можливість подорожувати до дверного отвору тунелю туди, де вони зустрічаються з дорослими, і чекають, щоб їх нагодували. Зрештою, їх годують на окуні біля дверей.

Вибивання може закінчитися лише від декількох днів до кількох тижнів. Після цього молодші можуть бути самі по собі і можуть прогодуватися.

Перегляньте відео: Зимородок поймал щуку. Film Studio Aves (Квітня 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send